Miljenka Sokolić

Miljenka Sokolić

Miljenka Sokolić – Mimi rođena je 1985. godine u Požegi i ubrzo s roditeljima preselila u Rijeku gdje je pohađala osnovu i kasnije srednju školu, smjer veterinarski tehničar. Trenutno je na porodiljnom dopustu.

Naravno da je i Mimi kao i ostali članovi NJUŠKE velika ljubiteljica zivotinja! Od najranije dobi dio njezine obitelji uvijek su bile zivotinje – dom je pružala zamoracu, papigi, kanarincu, miševima, kornjaći, kuniću, ježevima, psima i mačkama i o svima njima znala se brinuti još kao curica i rado se o njima brinula.

S devet godina počela je posjećivati izložbe pasa i vidjela prvi puta da se psi uređuju, kupaju, feniraju i šišaju. Tijekom godina za taj je posao pokazivala sve veći interes i naravno frizirala i uređivala ljubimce kod kuće.

Nakon srednje škole upisala je tečaj za uređivanje ljubimaca u Zagrebu… i nastavak se da naslutiti. Danas sasvim sigurno radi što je oduvijek željela i to kao član kako ona kaže ‘…odličnog tima, gdje su svi pažljivi jedni prema drugima i uvažavaju mišljenje i stavove kolega’. Mimi shvaća svoj zadatak vrlo ozbiljno, svaki joj je ljubimac važan, sa svakim vlasnikom porazgovara ne bi li doznala osobitosti o ljubimcu da bi svakome individualno pristupila.

Kod kuće Mimi ima svoju lajavicu, terijerku Darcy. Ona je njezina sjena, posvuda je prati i svi koji poznaju Mimi, poznaju i Darcy. I tako vec sedam godina! Nedavno im se pridružio i bernski planinski pas Berni (vlasnik je Mimin dečko) – totalna suprotnost od Darcy. Jedini zajednički interes im je velika ljubav prema hrani J

U slobodno vrijeme svi zajedno uživaju u šetnjama uz more i u šumi.

Duge šetnje, ljeto, more i suncanje moja su energija! U ljetnim mjesecima iskoristavamo i svaku priliku za voznju sa motorom!