O nama

Veterinarska ambulanta NJUŠKA osnovana je 2009. godine. Osnivač NJUŠKE je Darko Luštica, dr. vet. med, a s njim je od početka Miljenka Sokolić, veterinarska tehničarka i frizer za kućne ljubimce – ubrzo nakon otvaranja stekli su dovoljan broj klijenata i osvojili dlakava srca Vežice (gdje se isprva nalazila ambulanta), da bi im se pridružila i Darija Stipić, dr. vet. med, a kasnije još jedan veterinarski tehničar, Andrej Pećar, i još jedan veterinar – Martina Mičić, dr. med. vet.

Zašto NJUŠKA? Pa, dr. Luštica nije dugo razmišljao o imenu – pomogao mu je mali nećak, tada tri godine star, koji je Darkovog psa Valtera zvao samo – njuška!

Kako smo troje veterinara i svatko se brine za svoja stručna područja posjećujemo skoro svaki stručni skup u Hrvatskoj, a kada se uspijemo pokriti sa smjenama – putujemo i puno dalje, kako bi čuli najnovija otkrića naših kolega veterinara iz svijeta.

Naši mali pacijenti – a to su gotovo svi kućni ljubimci PSI, MAČKE, KUNIĆI, ZAMORCI, HRČCI, TVOROVI, PTICE, VJEVERICE, ŠTAKORI, MIŠEVI, JEŽEVI, EGZOTIČNE ŽIVOTINJE i još mnogi drugi kod nas dobivaju svoj karton prilikom prvog pregleda, mogu doći na preventivna cijepljenja i kompletan internistički pregled. Kako smo tim od pet osoba nudimo sve veterinarska usluge: internističke preglede, kirurške zahvate, laboratorijske usluge, rendgensku i ultrazvučnu dijagnostiku, fizikalnu terapiju, savjetujemo svoje pacijente glede fitoterapije, prehrane i njege ljubimca, a naša Mimi s velikom ljubavi i umijećem šiša, uređuje i dotjeruje vaše ljubimce.

Od samog  početaka naš tim NJUŠKE uspješno surađuje s udrugama za zaštitu životinja Lunjo i Maza, koji zauzimaju posebno mjesto u našoj Ambulanti, jer sada već godinama s tim divnim volonterima liječimo i udomljavamo mnoge napuštene životinjice. Bilo je i naizgled bezizlaznih situacija, bilo je dana kada smo mislili da će biti nemoguće životinji naći dom i uvijek smo uspjeli naći neko rješenje. Družimo se naravno sa svim udrugama, a surađujemo i s Traži se prijatelj i Vis Vitalis iz Viškova.

Lijep pozdrav od našeg mladog tima – Darko, Darija, Martina, Mimi & Andrej! Navratite k nama u NJUŠKU i upišite svog ljubimca u popis naših pacijenata.